Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Féltékeny....

2011.11.09. 18:01 - L.Moni

Címkék: féltékenység

.....Gergőkém.

Mindenkire aki hozzám ér, vagy az Ő megitélése szerint túl közel jön hozzám. Az apjának szabályosan nekimegy, ha puszit kapok tőle és épp észreveszi. Cicust képes megtépni.

Persze nem hagyom neki, folyton elmagyarázom, hogy nem csak Őt szeretem hanem csinikét és Z-t is. Nem igazán érti, napról napra rosszabbul reagál :(

Remélem hamarosan  megoldódik ez a helyzet, mert ez mindenkinek rossz.

Mondjuk nem érdekel a hisztije, ugyan úgy ölelgetem cicust mint eddig, ugyan úgy megfogom Linike vagy Aliz kezét séta közben, az apja is át szokott ölelni. Majd csak megszokja és megérti, nem csak és kizárólag az övé vagyok, és attól hogy mást is ölelek ugyan úgy szeretem Őt mint eddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr793366356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása