Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ovipszichológus

2015.11.24. 20:25 - L.Moni

Ma reggel 8-ra kaptunk időpontot az ovipszichológushoz. Igen, oda. Gergőnk nyáron tölti a 6. életévét és a törvény értelmében iskolaérett.

Jó véleménnyel volt a hölgy Gergőről. Sokat fejlődött tavaszhoz képest. Van amiben kicsit le van maradva (rajz) de van amiben nagyon is jó. A vélemény az, hogy nem tudjuk.

Gergő lépcsős gyerek (sokáig stagnál majd hirtelen nagy ugrás van a fejlődésében, születése óta ilyen). Az iskolakezdés még 10 hónap, addig bármi lehet. Januártól visszük iskola előkészítőre, meglátjuk mit szól hozzá. De kettőnk (Z és Én) véleménye az, hogy még kicsi hozzá. Gréta ennyi idősen sokkal komolyabb és önállóbb volt. Öltözködésben, tanulni vágyásban.

Majd kiderül, hamarosan :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr498040510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása