Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Zeneiskola

2015.06.12. 19:25 - L.Moni

Grétike egy ideje mondogatta, hogy szeretne zeneiskolába járni. Megbeszéltük Z-vel és úgy döntöttünk, egy próbát megér. Felhívtam a zeneiskolát és elvittem Grétát felvételizi.

Kedden délután volt a felvételi, ömlött az eső. Az iskolától 200 méterre sikerült megállni de az esernyő ellenére totál eláztunk mire odaértünk. Gréti volt az első aki bement.

Ügyesen bemutatkozott, váltottak vele pár szót majd megkérték, hogy énekeljen. Az anyák napra tanult dalt adta elő. A teremben ülő egyik hölgy csillogó szemmel nézte, még az ének közben odasúgta nekem, hogy csodásan énekel a kicsi lány. Első éve lenne/lesz a zenetanulásban, így szolfésra jelentkeztünk.

De.

A hölgy akinek oly nagyon tetszett Gréti hangja, visszatapsoltatott vele ritmusokat majd megkérdezte, volna-e kedve zongorázni tanulni, mert Ő azt tanít és nagyon szeretne vele foglalkozni. A szolfés meg majd menet közben lenne beiktatva. Kiderült, a hölgy az intézmény vezető. Megadta az összes elérhetőségét (az otthoni számát is) és a lelkemre kötötte, ne hagyjam, hogy Gréta meggondolja magát, tanítani szeretné Őt nagyon.

Gréta boldog, mi büszkék vagyunk :)

A művészetek érdeklik, támogatjuk benne. Igaz, mivel ez már a második művészeti szak lesz amire jelentkezik, nem lesz rá állami támogatás. De megkérdeztem az ÁMK-t és úgy döntöttünk Z-vel, hogy ennyi még belefér.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr38029950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása