Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Toporzékol és hisztizik

2015.06.28. 19:33 - L.Moni

Gréta az utóbbi hetekben "tökélyre" fejlesztette a címben említett képességét. Van olyan nap, hogy szinte abba se hagyja a hisztit. Nehéz vele mostanában.

Nem akar tanulni.
Nem akar játszani.
Nem akar kreatívkodni.
Nem akar biciklizni.

Aztán hisztizik és toporzékol mert:

nem játszunk
nem kreatívkodunk
nem biciklizünk.

Bármit teszek az nem jó. Gergővel is állandóan vitázik. Reggel az az első dolga, hogy a tesójával szórakozzon, de nem jó értelemben. Elveszi a játékát, elkapcsol a kedvenc meséjéről, piszkálja ha csendben van, szándékosan provokálja, ha nem akar tudomást venni róla.

Tudom, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával. A barátnőim ugyan ilyen korú gyermekei is így viselkednek. De attól nem könnyebb, nem jobb, nem elviselhetőbb.

Remélem változni fog, méghozzá pozitív irányba. Jobb volna, mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr28029978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása