Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Fényképek

2015.02.28. 15:56 - L.Moni

Tegnap este a lány elővett pár fényképalbumot. Nézegettük, kérdezgettek. Előkerültek azok a képek amik Gergő születéskor készültek. A lefotózott óra, ahogy lemérték, ahogy bebugyolálva odaadták nekem. Gergő teljesen meghatódott majd sírni kezdett :). Nem tudott mit kezdeni az érzéssel hirtelen.

Tovább nézegettük a fotókat, Korfu, Horvátország, Garadna, Mártély. Sok-sok kép, még több emlék.

A gyerekek is szeretik, boldogan hallgatják amiket mesélünk nekik, csillog a szemük, mintha Ők is ott volnának.

Néha úgy gondolom rengetek fényképünk van, de néha meg pont az ellenkezőjét érzem. Túl kevés. Annyi mindent le lehetne fotózni, majd előhívva betenni egy albumba. De valahogy elmarad, pedig olyan jó nosztalgiázni. Hogy mi volt régen, a barátok, a család.

Csodás dolog egy fotó. Visszarepíti az embert a múltba és könnyes szemmel, boldogan lehet emlékezni általa.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr127228313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása