Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kreatív délután, karácsonyi műsor

2014.12.16. 12:39 - L.Moni

12.-én, péntek délután kreatívkodtunk Gréta iskolájában. Páran szülők készültünk rá és a gyerekekkel töltöttük a délutánt.

Több  asztal volt felállítva és mindenhol mást lehetett csinálni.

Volt pattogatott kukorica fűzés, karkötők készültek :).

Kétféle angyalka is készült, az egyiket színezni kellett, a másikat ragasztgatni és szépen díszíteni :).

Volt mézeskalács díszítés, én vittem be a glazúrt.

Képeslapokat is készítettek, azt velem :). Választhattak, hogy karácsonyfásat vagy mókás hóembereset készítenek. Egy papírra ráírtam, hogy "boldog karácsonyt" és aki akarta rámásolta a képeslapjára. A gyerekek ügyesen és szorgalmasan másolták, majd csillogó szemmel mutatták nekem, hogy miként sikerült.

Jó volt bent velük, kellően lefárasztották a felnőtteket.

4 körül összepakoltunk, átöltöztek ünneplőbe a gyerekek, készültek a karácsonyi ünnepségre.

Gréta legnagyobb örömére, az angyalka jelmezhez készítettünk neki glóriát, így teljes volt az öltözéke. Ráadásul a műsorkezdés előtt még apa is megérkezett. Az első karácsonyi ünnepség amin sikerült részt vennie.

Izgatottak voltak a karácsonyi műsor miatt. Kicsit kéve kezdték el de nagyon ügyesek voltak. Itt-ott elbicsaklott a hangjuk de elénekelték a dalokat. Z felvette videóra.

A tanító nénik megleptek, megköszönték a segítségét pár szülőnek, akik aktívan részt vesznek az osztály életében, segítenek, támogatják őket. Akiket említettek kaptak egy szép mézeskalácsot, köztük én is.

Fáradtan, már 6 után értünk haza, nem kellett nagyon ringatni a miniket :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr66985461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása