Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Otthon, anyuéknál

2014.07.28. 11:41 - L.Moni

A szülinapi bulihétvége után a gyerekek és én nem hazajöttünk hanem elmentünk anyumékhoz. Szombatig voltunk ott, kellően eseménydús hét volt :).

A gyerekek sok időt töltöttek Viviennel, érdekes, hogy milyen sokat változtak, komolyodtak tavalyhoz képest. Vivi kész hölgy de Gréta is sokat komolyodott. Gergő még kellően szeleburdi, na de milyen legyen 4 évesen? :).

Többször voltunk anyósoméknál is a gyerekekkel.

Barátnőmet is meglátogattuk és ugyanott folytattuk a beszélgetést ahol 1 évvel ezelőtt abbahagytuk :). A kisebbik lánya és Gréta is rögtön egymásra hangolódott, jót játszottak nagyon míg mi beszélgettünk. Este volt már mikor eljöttünk tőlük.

Piacozni is piacoztunk. Jó nagy piac volt, vettünk uborkát és anyu elrakta nekünk üvegbe, nekünk csak haza kellett hoznunk és meg kell ennünk. A piac nagyon tetszett mind a három gyereknek, Vivien is volt velünk, mind a hárman választhattak gyümölcsöt amit természetesen meg is vettem. Finomakat választottak ám, őszibarack, málna, áfonya. Isteni volt mind.

Piac után elmentünk a Máltai játszótérre. Szuper jó hely, szép játékokkal, zárt udvarral, eső esetén pedig egy épületbe be lehet menni és van bent sok társasjáték és még felügyelő is. Viktor eltekert hozzánk mikor megtudta hol is vagyunk. Nagyon jót játszottak a gyerekek, Vikit meg jó volt látni, hogy milyen felelősség tudó fiatalember. Szerencsés lesz majd az a csajszi, aki meghódítja a szívét :)

Baleset is történt :( Gergőnek a homloka sérült meg, mert nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy a két lány nem szeretne vele fürdeni. Vivike meglökte, elesett és megütötte magát. Anyum volt fent velük, mire én odaértem a fél arca tiszta vér volt és sírt. Lemostam, megnyugtattam, elállítottam a vérzést. Nem volt nagy gond szerencsére. Vivit és Grétát is megnyugtattam majd szép lassan jobb kedvre derült a csapat. Gergőnek lett egy "bibije" Vivi meg megtapasztalta, hogy akaratán kívül is lehet fájdalmat okozni.

A lányok többször együtt aludtak, igaz nem túl sokat :)

Elröpült az egy hét, nagyon gyorsan. Szerettünk volna elmenni Mártélyra, de mikor indultunk volna hatalmas eső esett, kimentünk volna a Gyopárosi erdőbe sétálni, de mire indultunk volna hatalmas vihar kerekedett. Szombaton ebéd után indultunk vissza, a minik aludtak, a forgalom nagy volt, 3 órát tartott a hazaút. Fáradtan de élményekkel teli ugrottak az apjuk nyakába :).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr166523549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása