Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szülinapi buli is volt

2014.07.19. 08:21 - L.Moni

méghozzá Tőserdőn, július első hétvégéjén.

Ott volt a család egy része, anyumék Z szülei, Gabáék és Sanyiék is lejöttek vasárnap.

Grilleztük, sokat sétáltunk, strandoltunk.

Széna vagy Szalma fesztivál volt azon a hétvégén, rengeteg program, lovaglás, szalmalabirintus, kézműveskedés. Az első perctől az utolsóig élvezték a gyerekek. Semmiről se akartak lemaradni, mezitláb sétáltak mint Z, rengeteget fagyiztak, sőt, egyik este sátorban aludtunk :). Nagyon tetszett nekik, pedig majdnem mindenki meg volt róla győződve, hogy majd be akarnak menni a házba de ők mozdulatlanul végigaludták az éjszakát és kipihenten ébredtek :).

A szülinaphoz torta is tartozik. Gergő kívánsága darus torta volt, forma tortákból nem igazán vagyok (még) jó ezért megrajzoltam és színeztem egy képet. A papírt marcipán helyettesítette a színeket pedig ételfesték. Minipasinak nagyon tetszett :). Igazán örült a saját darus tortájának,  megérte az éjszakai rajzolgatást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr706517711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása