Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyár -Barátokkal jó :)

2013.08.26. 11:10 - L.Moni

Az utóbbi pár nap jól jött ki, sok-sok kedves barát jött hozzánk :)

Egy vasárnap voltak nálunk Mesiék. Zsozsika, Gegi és Barnibaba. Egész nap itt voltak, hatalmasat játszottak a gyerekek mi pedig jót beszélgettünk Mesivel. Kicsi Barni tünemény, imádom ahogy mosolyog. Igazi csibész :) Olyan nagyon belejöttek a játékba a gyerekek, hogy abba se akarták hagyni. Ha Mesi úgy készül, lazán itt aludt volna a két nagyobb csemete :) a mini max az anyukájával :)

Egy szerdai napon jöttek hozzánk Melindáék, a kicsi kis Fannival, Lillával és Danival. Kicsit nehezebben oldódtak fel a gyerekek de utána annál jobbat játszottal. Fent legóztak a fiúk, lent babáztak, rohangáltak a lányok. Voltak kint is csúszdázni, hintázni. De még a kutyust is megsimogatta a végére Lilla, pedig nagyon tartott tőle eleinte. Ők se nagyon akartak elmenni, szívesen maradt volna a csipet csapat :)

Másnap Linettkéék jöttek hozzánk, az ovis barátnő és testvérkéi. Nagy volt az öröm, jó pár hete nem találkoztak. Velük sajnos kint nem tudtak játszani, mert Linett retteg a kutyáktól, hiába oly kedves és szelíd Titi és Kepi, nem sikerült rávenni Linettet a kimenetelre. De azért bent is feltalálták magukat. Csináltak is nagy felfordulást, illetve történt egy kis baleset is. Alízka leesett a lépcsőn. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem esett baja. Pár tizedmásodpercen múlott csak, hogy nem fogtam meg a kezét, már épp nyúltam érte mikor megcsúszott és elkezdett lefelé gurulni. Azért ennek ellenére nagyon jól érezték magukat és igazán jót játszottak :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr635462565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása