Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Alakul csinike

2013.07.18. 08:05 - L.Moni

A héten már jobb volt.

Orvosi engedéllyel biciklizhetünk :) Megyünk is minden nap tekerni, ráadásul most már Gergőke is csatlakozik hozzánk a tricikliével :) Akkor én csak sétálok mellettük.

Engedélyt kapott a kint létre is, azóta délelőtt és délután is kint van játszani, hintázni.

Segít nekem barackot szedni, sőt mosni és magozni is :) (ennek az ára: ma gofrit kell sütnünk :) )

Este megint megyünk kontrollra a doktor bácsihoz. Utána reményeink szerint minden tilalom fel lesz oldva és végre élvezheti a nyarat, a szünetet.

Az azért meglepő volt, hogy pár nap bezártság mit hozott ki belőle, állandóan csak és kizárólag csak a tévét nézte volna. Hisztizett, veszekedett miatta. Erősen le kellett szabályozni, hogy ezen tudjunk változtatni. Most már újra a régi, játszunk, kint vagyunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr265412554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása