Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyári vásár

2015.06.05. 15:23 - L.Moni

Gergő ovijában ősszel és nyáron szoktak vásárokat tartani. A gyerekek és szüleik által készített apróságokat lehet megvenni fabatkáért. Most mi is készültünk, ceruzatartókat készítettem (10 db-ot) a mai napra.  Ma a vásárral együtt volt a nagycsoportosok ballagása is.

A nap szokásosan indult, mindkét gyermeket noszogatni kellett, hogy végre indulhassunk. Meg is lett a noszogatás eredménye. Már majdnem az ovinál voltunk, mikor eszembe jutott: otthon maradt Gergő ünneplője. Az óvónővel beszélve kiderült, már nem érnék vissza időre, valami más megoldás kell. Akkor eszembe jutott, hogy amúgy is vettem volna egy új inget, hisz a jelenlegi ünneplőse utolsó alkalmas. Kinőtte a drága. Irány a bolt, zárva volt. Irány a piac. Ha nem is fehér inget, de nagyon szuper kockásat sikerült vennem, amihez még egy jó kis térdnadrág és egy trikó is tartozik. Gergő meg volt vele elégedve :).

Ügyesen mondta a verset a többiekkel majd a vásáron lelkesen válogatott. Amire külön büszke voltam, sok mindent vett Grétának. Egy virágos képet el sem volt hajlandó engedni, ránézett és közölte, hogy az a Grétié és adjam csak oda érte a fabatkát :).

A vásár után megünnepelték az ovi 35. születésnapját. Naná, hogy tortával, méghozzá olyan tortával amit együtt sütött a csoport. Az egyik szülő jóvoltából még fagyit is kapott a gyereksereg. Nem is volt panasz semmire :).

Ebéd után hoztam el a drágámat, és lelkesen mesélt a napjáról.

Jól érezte magát és örült, hogy ott voltam vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr217108519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása