Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Halloween party....

2012.10.28. 17:57 - L.Moni

.... az angolon.

Még két hete szólt Edina néni, hogy lesz, én meg bele egyeztem, hogy ott legyen Grétike. Igaz nem örültem neki, igazán, hisz mi nem ünnepeljük a halloweent, kifejezetten nem tetszik ez a kelta hagyományokból kialakult angolszász ünnep.

Most volt csütörtökön. Este 6-ra kellett menni. A jelmezzel kicsit bajban voltam, hisz nem nagyon van itthon ilyen rémisztő maskaránk, de aztán megoldottuk :) A 3 éves korában használt boszijelmezt vette fel Grétike, hozzá kapott egy fekete cicanadrágot , a boszikalap a fejére és már kész is volt. Annyi boszit egy rakáson még nem láttam mint ott :) A kislányok mind annak öltöztek. 

Buliztak ám egy jó nagyot, még minipasi is bemehetett most a terembe.

Jól érezték magukat,, felpörögtek, játszottak egy jót.

A végén pedig kaptak csokit, cukrot.

Grétike még Ádikától is kapott, csak neki hozott a csapatból a nagyfiú :) Kedvelik egymást de még a Bence a válasz a, hogy hívják a szerelmed kérdésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr334875310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása