Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

De anyu, hová megyünk?

2012.09.17. 13:02 - L.Moni

Ez a kérdés pénteken kora délután hangzott el, csinikém szájából. Oviból már ebéd után elhoztam, majd kettőkor beültünk az autóba és elindultunk. A végállomást csak én tudtam, Ők még csak nem is sejtették :) Minipasim elaludt az autókázás alatt, csinike meg folyton kérdezgetett, próbálta kiszedni belőlem, hová is tartunk.

Nem sikerült.

Egyszer csak leparkoltam, majd pár perc múlva beült mellénk Z és együtt leálltunk a munkahelyének parkolójába :).

Volt ám öröm, már egy ideje kérdezgette Grétike hol dolgozik apa, milyen az új munkahelye, hát most megtudta, megtudták.

Családi délután volt bent a cégnél, "kerti partival" ( igazából a teraszon volt hússütés:) ), sok játékkal, mókával.

Z munkatársai percek alatt szinte mindent megtudtak csiniről, pasikáról. Be sem állt Grétike szája egy percre sem. Gergő megfogott 2 Thomasos kis mozdonyt és azzal játszott, na meg a villanykapcsolóval.

Igazán jól éreztük magunkat, a szeles, hűvös idő ellenére. Este későn jöttünk el, minipasi el is aludt az autóban, de csinike is hamar kidőlt itthon.

Jó kis meglepetés volt nekik :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr774779346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása