Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Tészta, tészta, tészta....

2012.06.05. 11:48 - L.Moni

......mánia :)

Kicsi fiam kedvence a tészta. Tejföllel, paradicsommal, sajtszósszal, túróval, zöldséggel, hússal vagy hús nélkül. Egy a lényeg: tészta legyen. Imádja :) Ha a boltban a tésztapult előtt megyünk el, akkor persze vennünk kell. Ha itthon meglátja a polcon máris kéri, hogy főzzük meg. Képes egész nap csak azt enni.

Ma megint a kedve szerint főztem. Zöldségragus tészta. nagyon időben kész lettem vele, kiszedtem egy tányérkájába egy kisebb adagot, hogy hűljön. Rögtön kiszúrta és persze kérte is az ebédet :) Egy nagy adagot már bevágott de már leellenőrizte, hogy van-e még ráadás :)

Ha rajta múlna mást nem is enne szerintem.....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr84566599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása