Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ordítani tudnék

2011.11.25. 19:28 - L.Moni

Címkék: fájdalom fülgyulladás láz

de nem fogok. Csak kiakadtam és kész vagyok teljesen.

Reggel cicus első mondata ébredésekor: "anyuci fáj a fülem" na bummmm. Felkeltem, elővettem a fülsapkát, melegítettem a vizet a patronjához majd rátettem a fülecskéjére. Ezután felhívtam a doktornőt és kértem időpontot, 9:20-ra mehetünk. Éljen.

Indulás előtt még nagy adag hiszti, sírás, kiabálás. Csak hozta a formáját cicus ráadásul most beteg is. Z tiltakozása ellenére adtam a drágámnak fájdalom csillapítót, ne szenvedjen már ha nem muszáj.

Időben odaértünk, még reggelit is vettem a gyerekeknek mielőtt bementünk.

Kétoldali középfülgyulladás :( Csak néztem a doktornőt könnyes szemmel. 

Nem.

Nem akarom.

Újra végigküzdjük az évet vajon? 

Miért nem szűnt ez meg a műtéttel?!

Annyira figyelek, csak füles sapkát vehet fel csini, sál, kesztyű. Úszáshoz olyan úszósapka, hogy még csak véletlenül se menjen a fülecskéjébe víz. És tessék. ennyit ér. Más meg lesz...a a gyerekét, még csak sapkát se ad rá és azt se tudják mi az a fülfájás.

Grétikém meg megint antibiotikumot szed és nyűgös, mert fáj a füle.

Receptekkel felszerelkezve irány a patika. Kiváltottam és venni akartam magamnak acc-t a torkomra, aludnék már éjszaka. Mást ajánlott a patikus, reméljük beválik.

Mentünk volna vásárolni de pötike hihetetlenül nyűgös lett, csak sírt és sírt vígasztalhatatlanul. Hazaértünk. Pötikém aludt, bújt játszottunk majd irány vásárolni mert 4 napos kenyér van csak itthon. A vásárlás vége felé Gergőke szeme már gyanúsan csillogott, miután visszaértünk a házhoz, kaja majd lázmérés. 38,4 elegem vaaaaaaaaaaaaaan. Miért???????????? Kedve jó, pizzámból is lopott. Kész. 

Lefürdettem őket. Csini felélénkült, Gergőke is egy kicsit, majd csendesedett. Kapott nurofent, cicus az AB-t. Hercegem itt alszik mellettem, csinike rajzolgat, remélem hamarosan alszik Ő is.

Kíváncsi vagyok a hétvégére. Milyen lesz, vajon belázasodik Pötike újra? Cicus füle rendbejön vagy megint a Heim Pálban kötünk ki?

Legyünk már túl ezen!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr203411451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.11.28. 10:13:44

Hogy van a kis család?
Szomorúan olvastam soraidat...ez nagyon nem jó!
Gyógyipuszikat küldök, sokat! És tényleg minél hamarabb gyógyuljon meg mindenki! Kitartás Móni!
puszi


süti beállítások módosítása