Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hisztikirálynő

2011.10.06. 17:35 - L.Moni

Grétikém sajnos nagyon nehéz korszakban van. A folyamatos hiszti korszakában. Hisztizik reggel, ébredés után, oviba indulás előtt, sétálás közben ovi után, este fürdés előtt, alatt, után. És még az éjszaka közepén is :(

Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, figyelmet, törődést kap. Foglalkozunk vele, programokat szervezünk neki, igyekszünk lekötni és mégis..........

Így nagyon nehéz. Mindannyian fáradtak vagyunk, az éjszakai hisztiknek hála, és nagyon kimerültek.

Jó volna tudni mi a baj, miért csinálja. Mert akkor tudnánk neki segíteni, de nem árulja el, így szenvedünk tovább és megpróbáljuk felfedezni ennek a korszakának is a szépségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr763283167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása