Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy éves státusz

2011.07.06. 17:33 - L.Moni

Címkék: védőnő vizsgálat magasság

 Levelet kaptunk a védőnénitől, Gergit már rég látta és meg is kell csinálnia az egy éves státuszvizsgálatot. Nem igazán örömmel, de elmentünk ma 11:30-ra hozzá. Gyermekeim nem hazudtolták meg magukat, hisztiztek, sikongattak. Akkora zajt csaptak ketten amit egy 20 fős oviscsoport nem tud. Na de nem ez a lényeg :)

Gergikém 79 cm, 10,29 kg, 46,5 cm a feje és 50 cm a mellkasa. Magasan a korosztálya felett jár:) Beszédfejlődése is kiváló és az akaratát is ki tudja fejezni:)

Ha már ott voltunk akkor megcsináltattam cicus státuszát is, semmi kedvem 2 hónap múlva újra menni, ráadásul Őt akkor már az oviból kellene kivenni egy 5 perces vizsgálat miatt. Merthogy 4 évesen is meg kell csinálni.

Csinikém 106 cm, 17 kiló, 50 cm a feje és 55 cm a mellkasa. Ő is jóval magasabb mint a korosztálya. Tett fel neki kérdéseket az Ági, mindre szépen felelt, megállapította, hogy semmiben sincs lemaradva, nem mintha ezt nem tudtam volna :)

Védőnő hónapokra letudva. Most szólt, hogy ne felejtsem el Gergőcim 15 hós oltását, majd utána szeretne minket látni. Szerintem majd megyünk jövőre, az is utána van:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr33044928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása