Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyugtalan

2011.01.31. 08:36 - L.Moni

Címkék: nyugtalan sírás bújás

Csincike az éjszaka elég rosszul aludt. Folyton felsírt álmában. Az óvonénit kereste, kérte ne lökdössék, engem keresett vagy csak sikított:(. Szinte végig úgy aludt, hogy kapaszkodott a kezembe. Reggelre meg már a párna szerepét is átvettem. Mikor felébredt, sajnos pont nem voltam mellette, sírt és kétségbeesetten engem követelt. Z le akarta hozni hozzám meg Gergihez de ellökte magától az apját és egyedül jött le. Sírva. Egész reggel bújt, nyugtalan volt.

Szerintem valami lappang benne, de remélem nem lesz igazam. Most oviba van, jókedvvel ment de engem alig akart elengedni búcsúzáskor, kapaszkodott a nyakamba.

Mondtam neki, hogy alvás után megyünk érte Gergőcivel. Azt mondta, jó. Nem kérte, hogy ebéd után hozzam el. Azért ma telefonközelbe leszek, de remélem nem hívnak az oviból.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr472626934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.02.02. 16:24:46

Remélem, nem lett beteg Csinci! Sok puszit küdök Neki!

Ha lesz egy kis időd, kukk be a főzős blogomba ;)


süti beállítások módosítása