Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Rohamtempó

2011.01.29. 11:34 - L.Moni

Címkék: képek fejlődés rohamtempó

Gergőcink rohamtempóban mozgásfejlődik. Eszméletlen, hogy 6,5 hónapos korára miket csinál. Grétuscicus se volt semmi de kisHerceg lepipálja.

Bárhol feláll, bármilyen körülmények között. Ügyesen és gyorsan mászik. Mindenhová elmegy, mindent megnéz, mindent lepakol.

Igen:))

Ilyen hamar eljött az az idő amikor is nekem előpakolnom kell:) A dohányzó asztal alsó polcán már nem lehet semmi. Ha netán mégis van akkor a kis vasgyúró odamegy, lepakolja, körbenéz nem-e maradt ott valami és odébbáll:)).

A kanapé mellett oldalazva, kapaszkodva lépked. A két kanapé találkozásánál próbál úgy átlépni, hogy nem kapaszkodik. Ha fogja a kezünket akkor vigyorogva, büszkén sétáll.

A pelenkázást nagyon nem szereti. Szökik:). Seperc alatt feláll és vigyorogva néz vissza. A szintideje 17,1 másodperc. Hanyatt fekvő helyzetből pocakára fordulni, a kanapéhoz mászni és felállni. Profi benne:).

A szókincs az maradt, nem bővül de még így is erősen a maga korosztálya előtt van vele.

A minap sikerült lefotóznom ahogy felállt. Már hetek óta műveli de valahogy mindig elmaradt a fotó róla. Kilógott a fürdőbe és a zuhany oldalába kapaszkodva felállt majd elégedetten nézelődött.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr432622663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása