Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó sűrű hosszú hétvége

2010.11.05. 15:53 - L.Moni

Címkék: játék hétvége alvás temető rohanás mécses

Hétvégén hazautaztunk a szülővárosunkba. Nagyon sűrűre sikeredet. Gyakorlatilag a három napot végigrohantuk.

Szegváron kezdtünk, majd anyuék, anyósomék, ismét anyuék.

Ott aludtunk. Ráadásul ott aludt Vivike. A két lány egy szobába. Szombat este 11 után sikerült csak ágyba kerülniük. Addig pörögtek. Még együtt is fürödtek. Jó volt látni őket. Reggel aztán új idő szerint 6-kor lent voltak és folytatták a játékot. Hercegnők voltak:). Brigi Grétinek is hozott igazi, szép hosszú, alsószoknyás hercegnőruhát:) Gyönyörű benne a kicsi lány. Sajnos baleset is történt:(. Csibike rohant volna fel a lépcsőn és a lába beakadt a hosszú szoknyába. Elesett, beütötte a száját, állát. Vérzett is és nagyon fájt neki:(. Még jó, hogy vittem fájdalomcsillapítót. Sajnos jól jött. Na meg az a rengeteg lufi is ami a táskámból került elő és mind felfújták a fiúk:)). Figyelemelterelőnek szuperul bejött:).

Vasárnap átjött keresztanyám, végre vele is találkoztunk. Megnézte végre Gergőcit, ránézett és azt mondta, mintha én néznék rá a babkocsiból.

Ebéd után anyósomékhoz mentünk de előtte még körbejártuk az Orosházi temetőket. Este vissza nyumékhoz. Két lány megint együtt aludt:)) Már viszonylag időben sikerült elaltatni őket. Mindketten fáradtak voltak.

Reggel összepakolás, irány Mezőhegyes a temető (nem én voltam a kedvenc unoka, de én vagyok az az unoka aki minden évben kimegy és mécsest gyújt az emlékükre. Nővérkém az otthonában gyújt minden évben mécsest és ha esetleg el tud velünk jönni akkor a temetőben is. A kedvenc, F. nagyon ritkán megy:(  ) Vissza anyuékhoz, kocsiba mindent bepakoltunk és tőlük elköszöntünk.

Átmentünk anyósomékhoz. Ott ebédeltünk, beszélgettünk még egy keveset majd irány Szeged, a dédimami. Bemutattuk neki a 8. dédunokáját:)) Gergőci nem igazán örült neki, szegénykém teljesen kibukott hétfőre:( Grétike ügyesen produkálta magát a dédike előtt, de azért megtartott pár lépés távolságot.

Hazaúton Gergike Kecskemétig szívfájdítóan sírt:(. Nagyon nehezen tudtam csak megnyugtatni. Grétike meg végig aludt, eszméletlenül kifáradt. Nyűgösen, sírva ébredt. A délutáni alvás ellenére hamar sikerült lefektetni.

A napirendünk pötikével teljesen felborult. Talán mostanra rázódtunk vissza. Őt nagyon-nagyon kifárasztotta az utazás. Még egy napot nem hiszem, hogy tolerált volna. Mikor behoztuk a kocsiból a házba boldogan nézett körül és percekig boldogan sikongatott, magyarázott:)).

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr22426004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása