Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nagy volt az öröm :)

2010.09.19. 06:49 - L.Moni

Címkék: alvás öröm állatkert zsiráf teve fóka családinap

Vasárnap ébredés után kinéztem az ablakon és boldogan mondtam Z-nek, hogy nem esik.Sőt! Mintha a napocska próbálna kisütni. Összenéztünk és együtt mondtuk csinikének, hogy megkapja tőlünk az utolsó ajándékát a születésnapjára. Elmegyünk az állatkertbe :))

Először csak nézett majd rögtön indulni akart. Összeszedtük a szükséges dolgokat, megetettem Pötikénket és indulás. Cicus izgatottságát jelzi, hogy az odaúton szinte meg se szólalt. Ő akinek egész nap be sem áll a szája. 10 előtt ott voltunk de már alig kaptunk parkolót. Csak azokat az állatokat néztük meg amik Grétikénket érdekelték. Majmok, elefánt, zsiráf, fóka, orrszarvú, vizipaci, lepkék, pár madárfajta, állatsimogató. Mentünk folyamatosan minden felé.

Láttuk ahogy etetik a borjúfókákat, a gondozójuk még produkáltatta is őket:) A kezünkből evett a zsiráf és a teve. Láttuk ahogy az orrszarvú szoptatta a "kicsit" alig nyomott 1000 kilót szegény csöppség:)) Megnéztük a fóka showt. Szuper volt. Nagyon ügyesen csinált sok mindent az a két fóka. Gréti az apja nyakából nézte lekesen, tapsolt sokat. Ragyogott a szeme:) Az elefántokat megnéztük egy magas torony tetejéből is. Na meg az egész állatkertet ha már felmásztunk. Csodalány bevonzotta magához a zsiráfokat. Mikor hozzájuk értünk épp a karámjuk legtávolabbi részén voltak 1 kivételével. Nem telt el két perc és zsiráfok hada volt a fejünknél:)) Hajolgattak le, szagolgatták a kezünket, na meg ették a zooeledelt. Nem csak nálunk volt ám. Rengetegen voltunk ott és szinte mindenki kezében ott volt a zacskó.

Gergőci az nagyon szép ajándékot adott a nővérkéjének, aludt:))

Elmentünk ebédelni is. Na az szőrnyű volt. Szerintem. Én csak a salátát és a sültkrumplit bírtam megenni. A saslikot átraktam Z-hez.

Sétáltunk tovább, megtaláltuk a fából faragott krokodilt. Lett is fotó megint. Mint tavaly meg tavaly előtt. Lassan nálunk hagyomány a nyárvégi állatkerti séta.

Láss csodát Gergőcinek eszébe jutott, hogy délután két óra van és reggel 8:30-kor evett utoljára. Gyorsan hangot is adott a korgó pocakjának:) Míg mi elvonultunk szopizni addig csincikéék megnézték a krokodilházat és a lepkeházat. A utóbbi teljesen elvarázsolta a lányt. Ilyen sokféle gyönyörű lepkét még nem látott egy helyen. Voltak a tevéknél is, naná, hogy őket is megetette és naná, hogy az összes teve ott volt körülötte.

Nem sokkal azután, hogy újra csatlakoztunk hozzájuk Gergő megint elaludt. Nem szokott ám ennyit aludni egy nap:)

Mi meg csak mentünk és mentünk és csodáltuk az állatokat. Majd 1 órát voltak bent apával az állatsimogatóban. Persze itt is elfogyott 1 csomag zooeledel. Amiért én rohantam el Pötikével, mert a simogató közelében nem lehetett kapni.

4 óra után mondtuk azt, hogy indulás. Grétike addigra már nagyon fáradt volt és az ég is beborult. Az autóban hamar elaludt csibi, Pötike meg folytatta a maratoni alvását. Na itthon azért kiengedte a hangját:) Másnap meg bepótolta az evést is:)

Nagyon jó napunk volt. Igazi családi nap amire már nagy szüksége volt mind a négyünknek.

Csibi hétfőn reggel a "mikor megyünk megint az állatkertbe?" kérdéssel ébredt. Ha rajta múlik a hétfőt is ott töltjük:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr482306686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása