Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A képeslap

2010.08.17. 11:34 - L.Moni

Címkék: ovi képeslap lelkes

Tegnap hozta a postásbácsi. Szép sárga borítékban Szász Gréta Mónikának címezve. Nagy szemekkel nézett rám csinike, mikor mondtam, hogy az a levél neki jött. Izgatottan mondta, hogy bontsuk ki máris. Gyorsan bejöttünk és már nyitottam is ki számára.

Egy nagyon szép, kézzel készült képeslapot kapott az óvodájától (oké, tudom, hogy csana, de mi csak ovizzuk Grétike miatt. Ezt jobban érti és így nem kell neki naponta tucatszor elmagyarázni a különbséget).

Nagyon sokszor fel kellett neki olvasni amit írtak. Teljesen belelkesedett és talán még jobban várja az ovit mint valaha. Boldog, hogy ott leszenek új játszópajtásai, fog tanulni új verseket, mondókákat. Neki az lesz a "munkahelye" :))) Elérték a céljukat az Andi nénik a képeslappal:) Apró kis gesztus, de a lánynak mindennél többet jelentett/jelent.

Mert bizony már ma is elő kellett venni és felolvasni egy párszor. Na meg megbeszélni, hogy miket is fog Ő csinálni az oviban:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr732227635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása