Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ég és föld - frissítve

2010.05.05. 10:28 - L.Moni

Elképesztő, hogy mennyire mások az emberek.

Tegnap itt voltak kicserélni az ajtókat ablakokat. Ketten jöttek és csodás összhangban dolgoztak. Eszméletlen tempóban haladtak. Kicserélték a gyerekszoba és a háló nyílászáróit, na meg a bejárati ajtót. A nappalit azért nem csinálták meg, mert hibás volt az ajtó és azt újra rendeltük. Vagy pénteken vagy hétfőn cserélik ki. Ahogy ideér a nyílászáró Lengyelországból. Délután 4-kor összepakoltak és elmentek. Maguk után igyekeztek feltakarítani, elpakolni. Pénzt nem kértek, majd ha mindent kicserélnek.

Még tegnap este 6-ra igérte magát a kőműves, hogy visszarakjon nem egész 1m2 falat, mivel a gyerekszobába varriáltunk, sokkal jobb elrendezésbe tetettünk ablakot. Hat óra helyett ma délelőtt 1/2 9-kor beállított!!!!! Első nekifutásra majd leharaptam a fejét. Majd szörnyen lassú tempóban elkezdtek dolgozni. Már 2 órája csinálják de még a fele se áll a falnak. Cserébe viszont az egyik már elment pár percre! Lusták voltak lehozni az erkélyről a téglát és ott kezdték el tisztítani. Az erkélyről elkezdett lehullani a csempe és még az öregnek állt feljebb, hogy szóltam, lent folytassa, illetve csak úgy mehet el ha azt kijavította!!!! Nem csodálom, hogy nincs tartós munkájuk. Így nem lehet dolgozni. Pénzt kap érte de meg van sértődve mert valamit tenni is kell érte. Nem is említve azt, hogy úgy akart az egyéves lamináltpadló mellett elkezdeni bontani illetve falazni, hogy esze ágában sem volt használni a kb 50 cm távolságra lévő védőfóliát. Ki volt kadva mert rászóltam.

Egy biztos. Ezek soha többé ide nem!!!!!

Ha kicsrélik a nappaliban is az ajtót és esetleg lesz javítani való a falon azt inkább megcsinálom én. Annyit már tanultam apukámtól, hogy ennyit én is tudok. De ez a két ember nem dolgozik hanem szenved. Ide mégegyszer nem jönnek. Legalábbis nem az én aszisztálásom mellett. Az tuti.

Update: Na ná, hogy nem végeztek ma!! Maradt holnapra is. 17:10-kor azt mondták ennyi mára és elmentek. Remélem Z azt mondja, hogy majd Ő le gletteli és akkor nem is kell jönniük holnap. Egy dolgos kőműves ennyi idő alatt kicsempéz egy fürdőszobát. Ezek ketten voltak és 1 m2 fal + egy kis javítás kifogott rajtuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr151975981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása