Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Behavazódtunk:)))

2010.01.31. 12:37 - L.Moni

Csodacsibénk legnagyobb örömére:)

Tegnap reggel úszás előtt vetük észre, hogy majd 10 centi hó esett. Optimistán azért nekiindultunk miután kiástuk az autót és a kapubejárót. 1,5 kilóméter megtétele után úgy döntöttünk nem megyünk. Az utakat nem győzték takarítani, hisz még akkor is szakad a hó. Csincike szerencsére megértette, hogy miért is nem megyünk Karcsi bácsihoz. naná, be lett igérve a hóemberépítés és a szánkózás:)

Miután visszaértünk a házhoz gyors átöltöztettük overállba és irány ki. A fránya hó még nem tapadt, így a hóember elmaradt. De Gréti lelkesen segített az apjának havat lapátolni. Amit az apja ellapátolt a járdáról azt Ő vissza hordta:)) Meghógolyózta Titikét és Kepikét. Nagyon elemében érezte magát. Több mint 1 órai kintlét után, mi már teljesen átfagytunk mikor végre sikerült becsalni.

Nem sokkal később bementünk Csepelre G.-ért. Végre, idén először kijutott hozzánk. Délután cica meg is hajtotta. Sétáltunk kb 1 órát. Jobbanmondva én sétáltam, Z meg G pedig felválltva húzták cicusunk szánkóját:)) Jó volt, hogy most nem én kaptam a gyorsabban illetve a futás vezényszavakat:))

Estére állt el a havazás. Több mint 20 centi leesett.

Imádom a havat és úgy veszem észre minicsinikénk is rajong érte:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr341716715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása