Na nem az én véleményem szerint, henem Z és G szerint:))
Volt egy nagy csülök a fagyóba azt sörben megsütöttem, kakukkfűvel, rozmaringgal, sznesborssal és sóval fűszereztem. Na meg az elmaradhatatlan hagyma, fokhagyma:)) Igazi ráérős kaja, reggel 7 után raktam be a sütőbe és 12 óra elmúlt mire elkészült. Viszont a hús extra omlós lett és zamatos. Olyan tipikus még egy falatot kérek étel:))
Aztán meg sütöttem Stahl-féle mandulás-ribizlis kifliket. Csak épp nem mandulával és ribizlilekvárral, hanem dióval és cseresznyelekvárral. Na az is Isteni finom lett. Nem is maradt mára egy falat sem belőle:)) Pedig 2 tepsinyi sült ki. Mondjuk én nem bonyolítottam túl. Símán, kézzel gyúrtam össze a tésztát gép helyett. Kicsit több tejfölt raktam bele és így lett pont jó a tészta. A tetejét kisülés után nem kentem be cukros vízzel mert anélkül is elég édes. Na meg a diót se pirítottam meg külön. Szóval csak a tésztát csináltam úgy ahogy Ő írta az összes többin módosítottam, de megérte. Cicus is boldogan nyammogta:))
A recept alapja innen van