Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

szia

2009.04.25. 11:00 - L.Moni

Gyönyörűen, tisztán ejti ki az sz betűt a drága. Szia, szép, szeret. Tisztán és érthetően mondja ki. Nem keveri össze az s és az sz hangot. Lehet, hogy más hangokkal, betűkkel lesz problémája de szerencsére ezzel nincs.

Most a szia a sláger:) Mindenkinek köszön lelkesen. Az utcán, séta közben, megáll az emberek előtt és rögtön mondja, hogy szia, szia. Senki se hagyja mosoly nélkül:)) Ő pedig édesen visszamosolyog. Olyan jó, hogy ilyen vígkedélyű, állandóan kacagó gyerek. Oké, nem egyhelyben ül és babázik de legalább mindenkinek örömet okoz. Felvidítja az embereket. Mosolyt csal az arcukra és ha csak pár másodpercre is de elfelejteti velük a gondjukat:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr461085366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása