Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Anyu. inkább egyedül eszem

2008.12.23. 18:56 - L.Moni

Címkék: gyerekkor

Az éjszakánk jó volt:)) Este már 8-kor aludt és reggel 7-ig bírta, csak egyszer ébredt. Utána pedig vidáman indult a nap. Mondjuk még mindig érződik rajta a 15 hós oltás utóhatása. Jelenleg tele van apró, piros pöttyökkel. A védőnőt megkérdeztem és azt mondta az oltástól van. Már volt láz, köhögés. Most ez. Na meg az, hogy napok óta rossz az étvágya a kis drágámnak. Gyakorlatilag gyümölcsön és joghurton él. De abból sem eszik sokat. Ma bepróbálkoztam nála egy kis kukoricás, kechapos rizzsel és bejött. Igaz csak egyedül ette. Nem türte, hogy én adjam neki. Körülötte mindenhol rizs volt de azért a szájába is jutott belőle:))

Az alvás nap közben nem volt az erőssége. Mindösszesen 1 és 1/4 órát aludt. Most meg kóvályog a fáradtságtól. Apa persze még sehol és Ő szokott fürdetni. Hívtuk, azt mondta 1/2 8 körül jön csak. Szerintem addigra már aludni fog. Legfeljebb ma kimarad a fürdés.

Ma ezerrel készültünk a karácsonyra. Segített nekem és a Jézuskának :))) becsomagolni az ajándékokat. Nagyon érdekelték a masnik. A csomagolópapírba meg beletekerte magát és úgy rohangált a lakásban:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr86838812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása