Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szülői értekezlet és özönvíz

2014.08.07. 10:02 - L.Moni

Tegnap volt Gergő új óvodájában az első szülői értekezlet.  Míg én ott voltam a minik egy játszóházban dekkoltak legnagyobb örömükre. A játszóház az ovi mellett van közvetlenül, így volt a legegyszerűbb megoldani és még élvezték is a helyzetet.

A szülői jó hosszú volt, sok mindent elmondtak és meglepően más mint a régi oviban. A vezető óvónő nagyon kedves és szeretet központú. Például szerinte bőven belefér az ha a szülő délutános és ki szeretné használni a gyermekkel töltött időt, így csak 10 körül viszi be az oviba. A gyermek van a középpontban és a család. Ez így nagyon jónak tűnik, reméljük a gyakorlatban is az lesz.

8 vegyes csoport van az oviban. Gergő a 2-es csoportba került, de ha valamilyen oknál fogva nem tetszik majd neki, vagy lesz egy kis barátja másik csoportból akkor bármikor átmehet/ válthat.

Mindent kapnak, nem kell bevinni ágyneműt, tisztasági csomagot, nem kell fizetni eszközpénzt. A napi háromszori étkezés kevesebbe kerül mint itt a Miklósi oviban. Zöldséget és gyümölcsöt örömmel elfogadnak és adják a gyerekeknek.

Hétfőn Gergővel együtt fogok bemenni és akkor megismeri az egyik óvó nénit illetve ki is fogja választani a jelét, szekrényét. Na meg ha épp nem szakad az eső akkor játszhat is majd a játszótéren :).

Na igen, az eső. Míg a szülői tartott iszonyatos mennyiségű eső zúdult le. Bentről csak néztük, ahogy több, mint 1 órán keresztül ömlött majd "csak" zuhogott. A parkolóban hagyott autót csak bokáig érő vízben lehetett megközelíteni. Amikor meg elindultunk mindenhol állt a víz és bizony volt ahol a küszöbig ért. Hát nem voltam túl nyugodt, az eső esett, valahogy haza kellett menni és nem volt kerülőút mert bármerre mentem víz volt vagy még több víz volt. Sok helyen lassan ugyan de áthajtottunk a vízen közben csak reménykedtem, hogy nem lesz gond. Ahogy jöttünk kifelé enyhült az eső és mire kiértünk már csak szemerkélt. Itt nem esett sok, szerencsére.

Nos a vízben való kocsikázást örömmel kihagynám a jövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr836580743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása