Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Gergővel bőrgyógyásznál

2014.08.06. 07:48 - L.Moni

Már hónapok óta van Gergő jobb tenyerén egy tyúkszem (szerinte csirkeláb :) ) Különösebben nem zavarja, de mégis úgy gondoltuk, hogy jobb ha nincs ott. Elvittem doktornénihez és Ő továbbküldött minket a bőrgyógyászatra.

Átmentünk és cirka 2,5 órás várakozás után be is jutottunk!

Ránézett a kezére a doktornő, majd küldte is át a kezelőbe. Lefagyasztották neki a tyúkszemet vagy ahogy a doktornő nevezte: uszodai szemölcsöt. Gergő fájlalta, sírt és csak kétszer engedte, hogy ráfújjon a hölgy a kezére. Kaptunk ecsetelőre receptet, naponta kell itthon kezelni és minden héten visszamenni kezelésre, míg el nem tűnik.

Ha sikeresen megszabadul tőle a minipasi az csak időleges sajnos, bármikor és bárhol újra előjöhet neki. A vírus ami okozza a szervezetében és ott is marad, nem kezelhető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr186575709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása