Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Látogatás

2014.03.16. 21:14 - L.Moni

Sajnos volt egy olyan dolog is amit szívesen kihagytunk volna :(

Z nagybátyját sajnos 9.-én este kórházba szállították. Agyvérzése volt és sajnos elég rossz állapotban került be a kórház intenzív osztályára. Istennek hála, kedden már átszállították a neurológiára és elkezdték a rehabilitációt.

A jobb oldala lebénult és beszélni se tudott.

Ma a kórház felé jöttünk haza és meglátogattuk Őt.

A gyerekek is bejöttek és ott álltak Öcsi ágya mellett és szótlanul nézték Őt. Ott volt Hugi, a felesége és így sok mindent megtudtunk, Öcsi sajnos beszélni még nem tud, de a lábát már fel tudja emelni és az újait is tudja mozgatni. Az arcán az izmok is szépen helyrejöttek.

Szívfájdító volt Őt így látni, de kibírtuk sírás nélkül. Próbáltuk felvidítani, beszélgettünk, biztattuk Őt. Hosszú és nem könnyű út vár rá de meg fog gyógyulni :)

A fia hamarosan ballag, érettségizni, felvételizni fog. Ezeket nem hagyhatja ám ki :)

Sok minden vár még itt rá.....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr935851491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása