Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Délig van hitelesítve

2013.09.13. 14:35 - L.Moni

Címkék: ovi beszoktatás

Az én drága kicsi fiam minden nap volt oviban a héten.

Szereti nagyon.

Reggel egyedül öltözik és várja, hogy apája vagy én vigyük.

Viszont!

Egyenlőre bőven elég neki délig. Ebéd után bizony jön haza. Egyszer se ingott meg, hogy esetleg maradna. Meglát, ugrik a nyakamba és úgy ölel, hogy el se akar engedni. Itthon is csak bújik és bújik.

Ma sírt is az oviban délelőtt. Kint voltak az udvaron és ott igaz nem játszott Grétikével de nyugtázta magában, hogy ott van és mikor bejöttek kereste Őt. Hozzá akart menni. Sírt, alig bírták megvigasztalni. Bea néni azt mondta sokáig sírt, hatalmas könnyekkel.

Mikor mentem érte köszöntem az ott lévő anyukáknak, Gergőke meghallotta a hangom és feltépte az ajtót, ugrott a nyakamba "anyucim" felkiáltással.

Hiányoztam neki :)

Jövőhéten hétfőn megint ovi, megint csak délig lesz de lehet kedden már megpróbáljuk, hogy bent alszik. Persze ha nem megy akkor nem megy. Erőltetni nem akarom, nem szeretném, hogy sérüljön a kis lelke.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr925510982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása