Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

6. szülinapos bulik :)

2013.09.09. 20:14 - L.Moni

A mi kis drága csinibabánk ma 6 éves lett :)

Az egész hétvége róla szólt.

Szombaton Z szülei, testvérei és keresztszülei jöttek egy kerti partyra. Volt grillezés, beszélgetés, nevetés. A gyerekek hatalmasat játszottak. Gréti megtanult a hinta állványáról fejjel lefelé lógni. naná, hogy minipasink is próbálta :) Volt meglepi torta. Méghozzá egy habos Barbi torta, ami már régóta a vágya volt. Ráadásul sikerült vele elhitetni, hogy nem lesz szombaton torta, mert lesz máskor..... Volt öröm és meglepetés, hogy mégis megcsináltam :)

Vasárnap hajnalban keltett, még 6 előtt. Keljek mert csinálnom kell neki a tortáját a házibulijára és díszíteni is kell, meg a játékokhoz előkészülni.....Igen, mert hogy meghívta pár ovis barátját a születésnapjára :)
A torta egy extra egyszerű almakrém torta volt, babapiskótával és tejszínnel. Összesen 30 perc volt elkészíteni :) A többi is hamar megvolt. Mire ideértek a barátai még az ovis tortáját is kisütöttem és betöltöttem és Gabinál is voltunk mert ki kellett cserélnie az ajándékot mi meg érte mentünk. A buli nagyon jól sikerült. Ketten voltunk felnőttek a 7 gyerekre, de az ég világon semmi gond nem volt. Jót játszottak és ettek is egy keveset  :) Kint is voltak, bent is voltak, Felvágtuk a tortát is még pezsgőztünk is, persze gyerek pezsgőt kaptak . Hihetetlenül gyorsan elröpült a 3 óra és már jöttek is értük a szülők. Persze nem igazán akartak elmenni, jól érezték magukat nagyon:)

Este mind a ketten nagyon fáradtak voltak, nem igazán kellett biztatni Őket, hogy aludjanak. Igazán jól sikerültek Grétiikém szülinapi bulijai :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr85504758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása