Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

:) testvéri szeretet

2013.06.26. 17:46 - L.Moni

Címkék: ölelés szél sapka puszi testvéri szeretet

Csinikét most a széltől is óvjuk. Nem szabad megfáznia a műtét előtt, eddig is vigyáztunk rá persze, de most még jobban figyelünk. Nem ehet annyi fagyit, nem állhat huzatba, mindig viseljen zoknit nyár ide vagy nyár oda......

Ma épp szünetelteti magát a jó idő, fúj a hűvös szél.

Mikor készültek kimenni az udvarra előkerült a pulóver, hosszúnadrág és bizony a sapka is. Pulcsi, nadrág csak-csak de a sapi kiverte Grétikénél a biztosítékot. Elkezdett sírva hisztizni, hogy Ő bizony azt nem veszi fel, Gergő nem vesz akkor Ő sem. Gergőkém egy darabig nézte Őt, majd odament, átölelte, megpuszilta. Végezetül pedig levette a polcról a saját sapkáját, feltette a fejére és mondta is csininek: "Nézd cicaborsó, én is fölteszem a sapit, csak ne légy szomorú"

Az Én kis majdnem háromévesem!

Így már Gréti is felvette és kivonultak játszani :)

(az már zárójeles, hogy 5 perc múlva már zengett az udvar mert összevesztek :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr945379076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása