Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hallásvizsgálat

2013.06.13. 13:30 - L.Moni

Címkék: műtét viszgálat

Ma reggel korán keltünk és már 7 előtt a kocsiba ültünk, robogtunk a kórház felé. Jó nagy volt a forgalom, de szerencsére pont időben odaértünk.

Doktor úr elkérte a cd-t amire a Heim Pálban másolták Grétike ct vizsgálatát, majd mondta menjünk a hallásvizsgálatra.

Szerencsére ott sem kellett sokat várni, hamar bement Grétike. A vizsgálat alátámasztotta a ct eredményét:( ott ahol egy kiugró "hegynek" kellene lennie a papíron még csak aprócska domb sincs :( tele van folyadékkal a dobhártya mögötti rész.

Megnézte a doktor úr, majd megbeszéltük, hogy kiveszi az orrmandulát és ha indokolt akkor tesz a fülecskékbe tubust, hogy könnyebben távozzon majd a folyadék. A műtét után várunk 2 hónapot majd újabb ct vizsgálat és ha szükséges akkor fogja megcsinálni az endoszkópos arcüreg tisztító műtétet. Ez így már sokkal jobban hangzik, mint a "mindenképpen törni kell az arccsontot" megoldás.

Június 28.-án megyünk vérvételre, ekg-ra, belgyógyászati vizsgálatra. Július 4.-én beszélünk az aneszteziológussal majd valamikor utána lesz a műtét. Kb akkor, amikor Farkas doktor is műtené, de mind a ketten (Z és Én is) biztosak vagyunk benne, hogy Grétikénk itt és most van jó helyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr1005358959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása