Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Naná, hogy segít :)

2013.06.08. 21:09 - L.Moni

Ki más mint minipasi :) A héten áthoztam a házhoz a festőt és elkezdte csinálni az emeletet. Kijavítja a falhibákat és lefesti a falakat. Rengetek munka előtte, utána de már ráfér az emeletre is a festés. Gergőke nagyon éli a helyzetet, folyton Zoli bácsi nyomában van, kérdezgeti mit miért csinál, hogy csinálja, mivel csinálja. Alig mozdul el mellőle. Persze Ő is csinálgatni akarja és nem érti, hogy miért nem engedjük neki, hogy belemélyedjen a "munkába" Pénteken már csinike is itthon volt és Ő is beszállt segíteni :) Még jó, hogy igen csak türelmes ember a festő, mondjuk 3 gyermek edzette Őt is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr375348686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása