Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Most már csinike is :(

2013.02.21. 19:06 - L.Moni

Címkék: pocak fáj hányt

Hát eddig bírta Grétikénk, olyan stramm volt a kis szervezete, hogy hiába dőltünk ki mi mellőle a sorból Ő hónapok óta nem volt beteg.

Egészen eddig.

Ma hajnalban már panaszkodott, hogy fáj a pocakja, de miután kapott egy kis fájdalomcsillapítót simán visszaaludt és fél nyolckor boldogan, mosolyogva ébredt. Ment oviba, semmi az égvilágon semmi se volt. Mikor mentem érte rohant hozzám és csacsogott ahogy szokott. Itthon már megint fájlalta a hasát, volt mosdóba. Kapott egy kis ropit, azt hittük jobban van, majd nem sokkal később szólt, hogy megint fáj a pocak, pár perc múlva pedig futott a mosdóba.

Hányt :(

Szegénykém nagyon megijedt. Meg is értem.

Holnap nem lesz neki ovi, irány a doki. Megpróbálok kora reggel telefonálni, hátha kapunk még a délelőtti rendelésre időpontot, ha nem, akkor délután a Mi doktornőnk lesz ügyeletes, akkor fogunk hozzá menni.

Szép kis hétvégénk lesz. Négyből három beteg, még vagy inkább már, én vagyok a toppon, vagyis a közelébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr435025139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása