Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Úszás

2013.01.17. 17:57 - L.Moni

Minicsinink 3 hónapos kora óta jár úszni. Az ovival is járt hetente, na meg velünk amikor alkalom adódott rá. 

Most januárban szünetel az ovis úszás, én pedig kerestem egy helyet ahová mehet, hogy ne szokjon el a víztől. A hozzánk közel lévő fürdőbe viszem, Laci bácsihoz. Első alkalommal felmérte a kis vízben a tudását, majd 5 perccel később átrakta a nagyobb csoportba és az mi kis drágánk a mély vízben tanul. Ugrál, siklik, próbálja a jó kar és lábtempót. Laci bácsi nagyon meg van vele elégedve :) Nagyon tehetségesnek tartja Grétikét. 

Heti 2 alkalommal járunk. Csini lelkesedése hatalmas, élvezi a vizet, az óra minden percét. Az óra itt bizony tényleg óra, nem 40 perc, mint máshol. Teljesen kifárad, pedig ezt nála nehéz elérni :).

Azt hiszem az ovis úszásnak  ezzel vége. Ott még csak a mély víz közelébe se mehet. Mindenki egy feladatot csinál a kis vízben. Még csak szintfelmérés se volt év elején, hiába kértem.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr245023960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása