Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szombat - autómentes nap

2012.09.23. 23:39 - L.Moni

Pénteken beszéltünk a festővel, nem tud jönni mert nincs aki vigyázzon a gyerekeire, a neje is dolgozik. Így felszabadult a hétvégénk, gondoltuk kirándulunk kicsit.

Állatkertet terveztünk szombatra, hívtuk Sanyiékat is, azt beszéltük meg, hogy az Andrássy úton találkozunk velük. Kicsit késtünk, Sanyiék már ott voltak. A gyerekek játszottak egy kicsit a Párizsi áruházban majd beültünk a kávézóba beszélgetni. Gyereke ittak kakaót, ettek süti és rohangáltak :) Ennyit a beszélgetésről. Kifelé menet a gyerekek választottak könyveket azt kifizettük majd sétáltunk egy hatalmasat az Andrássy úton. 

Autómentes nap volt, le volt zárva az utca és rendezvények voltak. Csinike ki lett festve tavasztündérnek, tanuló biciklivel ment mind a három csemete, Merse és pasika is extra gyorsan tudott vele menni, de Grétikét se kellett félteni :) 

Fel lehetett szállni régi trolikocsikra, mozdonyra. Utóbbi nagyon-nagyon tetszett Gergőnek, többször vissza kellett menni oda :) Az én kis vonatmániás kicsi fiam :) Akinek sajnos hőemelkedése volt és extrán nyűglődött, így lemondtuk az állatkertet és indultunk haza.

A kocsihoz tartva a Bábszínház mellett mentünk el, kihasználva az alkalmat Z vett két jegyet a Ludas Matyi bábelőadásra. Cicaborsó (ahogy Gergőke nevezi Grétit) és Z csodás programon vesznek majd részt :)

Jó volt találkozni Mersikével, igazán jót játszottak a gyerekek :) Végre sikerült csinálni is pár szuper képet róla/ róluk.

Ha vége lesz a káosznak a nappaliban és hozzájutok a másik géphez, teszek fel párat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr974798143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása