Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Teljes káosz

2012.09.18. 10:55 - L.Moni

Jelenleg a lakás katasztrófálisan néz ki. Tisztasági festés, csempézés, utóbbi nem volt tervezett.

Már nagyon-nagyon csúnya volt és nagyon zavart a fal az előszobában, látszott még a penészedés, na meg a két kis haramia "véletlen" firkálgatásai. Csinike ovis társának az apukája szobafestő és mi megkértük, jöjjön el és csinálja meg.

Az előszoba már el is készült vasárnap estére. Szombaton lekaparta a falat, lecsiszolta, glettelte a festő. Vasárnap pedig Csiszolta és festette. Két rétegben. Szuper lett. Jó látni, hogy ha ránézünk akkor szép, tiszta a fal......

A konyha még folyamatban. Ott csempézés volt. Első nekifutásra ott is festést beszéltünk. Aztán néztük a falat  a sütő mellett, hogy nagyon csúnya, ott legyen csempe, aztán beszéltük, hogy akkor a fürdő és nappali közti falon is legyen csempe, majd miután kihúztuk a "tornyot" amiben a sütő van, úgy döntöttünk ott is csempe lesz. nagy szerencsénk volt, a közeli Bauhausban volt ugyan olyan csempe mint ami a konyhában van, így nem kellett semmilyen kompromisszumot kötnünk :)
A csempézés, festés kész már ott is, "csak" pakolni kell. De az meg nem halad, mert Z nem tudja visszarakni a szekrényt így én nem tudok pakolni. Se a konyhában se a szobában, mert ha egyszer végzek a konyhával akkor a nappali lesz kifestve és átrendezve......

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr404783261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása