Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ovis kirándulás:)

2012.04.26. 13:06 - L.Moni

2012 április 23.

Egy csodás nap volt hármunknak, apának meg maradt a robot....

Már 8-kor ott voltunk az ovinál és vártuk, hogy jöjjön értünk a busz, persze csak 1/2 9-után jött de cserébe hipp-hopp odaértünk az állatkerthez. Gergőke persze végigsírta az utat, Ő rohangált volna de én nem engedtem. A többi szülő és a gyerekek segítettek csendesíteni. Kapott órát, hogy körbenézze, villogós kulcstartót, madzagot. Bármit, csak ne sírjon :)

Mikor megérkeztünk persze minden bánat elmúlt :)  Nagyon jól érezték magukat, Grétike, Linike és Gergőke. Rohangáltak, megcsodálták az állatokat. Gerginek minden madár kacsa volt. Kipróbálták az összes játszóteret ami az állatkert területén található. Etették kézből a tevéket, még Linike is, pedig Ő fél tőlük... Simogatták a gyűrűs farkú makit, Gergőke még kergette is őket. Megnéztük a fókákat, most is ugyanolyan szuper volt mint az ősszel:) Min a hárman tapsoltak nekik:). Megnéztük a zsiráfokat is de sajnos Őket nem lehetett most etetni. (Sajnos utólag az is kiderült, hogy miért nem. Felelőtlen emberek miatt elpusztult az egyik jegesmedve az állatkertben. Bedobtak neki olyan ételt amit nem szabadott volna...........)

Egy szóval, szuper volt a kirándulás. Mindenki nagyon elfáradt. Gergő még a buszhoz vezető úton elájult. Csinike pedig itthon aludt majd két órát:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr274474570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása