Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az elmaradt utazás pótlása :)

2012.04.20. 14:29 - L.Moni

Hirtelen döntöttünk, méghozzá egy péntek kora reggeli telefonbeszélgetés után. Hívott minket a doktornő. Negatív lett a tenyésztés. Szerencsére "csak" egy undok vírus volt az oka a magas láznak és nem valami más.... Éljen :) A doktornő szerint utazhatunk, cicus egészséges, kisherceg pedig szedi a gyógyszert, baj szerinte nem lehet.

Összepakoltam, a gyerekek meg szétpakolták közben a lakást de valahogy sikerült elkészülni. (miután katasztrófálisan nézett ki a nappali megkérdeztem tőlük, hogy nincs-e lelkiismeret furdalásuk. Gréti nem szólalt meg, hanem csak nézett a nagy barna szemeivel. Ellenben a kicsi pasi rám nézett és teljes határozottsággal közölte: nincs! )

Jött Z, sajnos elég későn. Már majdnem fél nyolc volt mire elindultunk. Nem volt túl szerencsés az utunk. Vissza is kellett fordulni, mert itthon maradt pár fontos dolog és a mi a legrosszabb. Elütöttünk egy nyulat :( A nyuszi nem élte túl és az autóban is keletkezett némi kár. A ventilátor letört, csinike övével kötöttük fel, hogy tudjunk egyáltalán menni az autóval.

Már elmúlt 9 óra mire megérkeztünk. A gyerekek persze aludtak az autóban és az pont elég volt nekik a felpörgésre. majdnem éjfél volt mire sikerült Őket elaltatnom. Az apjuk persze már rég horkolt akkor :) 

Szombat nagy részét anyuméknál töltöttük. Reggel elmentem nővéremékért, mert a csepergő esőben nem szerette volna, hogy a sütemény elázzon. A két lány rögtön elvonult játszani, Gergőke randalkázott az én drága nővérem pedig csinált Grétinek egy csodaszép sellőtortát :). Kicsi lány kérése volt az Ő Brigiétől. Hatalmas örömet okozott azzal a tortával Brigus:)

Szombat délután miután felébredt Pötike átmentünk anyósomékhoz és csak este mentünk vissza anyumékhoz.

Vasárnap  meg már rohanással telt. Én pakoltam össze és beszélgettem anyumékkal és tesómmal. A gyerekek játszottak, Z forma1-et nézett. Bepakoltunk mindent az autóba és átmentünk anyósomékhoz, onnan pedig 3 után kicsivel elindultunk vissza Szigetszentmikósra.

Kicsit rohanósra sikerült a hétvége, de jó volt nagyon otthon, találkozni végre a családdal:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr244453427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása