Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Március 17-18

2012.03.21. 14:33 - L.Moni

Folytatódott a szép idő :)

Szombaton bevásároltunk, vettünk kalapácsnyelet és baltát is a rengeteg kaja melett. Na meg balkonládákat és virágokat. Végre :)

Fantasztikusan szép idő volt, Z majd egész nap kint volt és elől rendezgette az udvart, én hátul voltam megint egy keveset és újabb fát vettem ki. Persze Grétike és Gergő, na meg a két kutyus segítségével.

Elültettük a virágokat is a ládákba. Szépek lettek. Olyan jó ránézni, szép színes, és még azok is feléledtek amelyikre Gergőkém ráült:)

Vasárnap grilleztünk. Gréti nagyon lelkes volt és nagyon éhes is. Rengeteg salátát és sült husit eltüntetett, ahogyan Gergőke is. Délutánra ideért az undok viharos szél, így hamar bejöttünk. 

Időben megcsináltuk az esti rutint és viszonylag hamar lett csend :) Durmolt a két csöpet:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr504325641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása