Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Véget ért az Őszi szünet

2011.11.07. 12:10 - L.Moni

Címkék: játék móka szünet hiszti

Ma újra kezdődött az ovi csinikének. Nem túl lelkesen ment, inkább itthon szeretett volna velünk maradni, mert hogy olyan jó volt az a pár nap. 

Minden nap bicikliztünk, sétáltunk, társasoztunk. Sokat rajzolt. Nagyon ügyesen lerajzolta a családot. Apa+Anya+Gergi+Ő. Nagyon lelkes a ceruzával, filccel, zsírkrétával. Azt mondta, hogy Ő rajziskolába szeretne járni :)

Azért a héten elég elevenek voltak. Amolyan hétördögök :)

Ami rossz eszükbe jutott azt rögtön meg is valósították. Gergőkém is mindenben benne volt, most bezzeg piheni a nővérkéjét. lassan 3 órája alszik, mozdulatlanul. Míg csinike itthon volt, maximum 1,5 órát töltött alvással. A többit randalkázásra, veszekedésre, mókázásra és kacagásra használta. A csúcs az volt mikor beszorult a mosdókagylóba, igen oda. Míg én kiadtam a kutyusoknak az összekészített kaját (max 1 perc) Ő felmászott a sámlira és onnan a mosdókagylóba. Arra rohantam be, hogy cicus kiabál: "Anyúúúúú, a tesóm beszorult a mosdókagylóbaaaaaa" Hát mit ne mondjak.... Most már csak nevetek rajta, de akkor megijedtem, hogy mi lesz ha késve érek oda és leesik a kőre............ Szerencsére az angyalkája vigyázott rá, Ő meg utána remegve, sírva kapaszkodott belém. Megijedt ám:)

Igencsak intenzív hét van mögöttünk :) Fárasztó volt de jó nagyon. 

Csudajó ám két ilyen édes kis haramia anyukájának lenni :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr793360717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása