Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csend van,

2011.08.24. 10:16 - L.Moni

Címkék: ovi hiányzik

 üresnek tűnik a ház.

Minicsinink ma reggel ment óvodába. Már nagyon várta, boldogan rohant be, még a szemtapaszt se bánta csak induljunk végre. 

Én váltottam pár szót az óvónénikkel, Detty néni és Gabi néni lesz velük és Erzsike néni lesz a dadus. Szóltam a szeme miatt, hogy figyelni kell, ne vegye le a tapaszt, erre mondta Detty néni, hogy tudja mit érez cicusom, neki is le volt ragasztva a szeme ennyi idős korában. Így legalább tudja majd lelkileg is támogatni a kis drágámat.

Most csend van itthon, Gergike álomba sírta magát, hiányzik neki is Grétike. Furcsa nagyon, hogy nem csicsereg, ugrál, hisztizik körülöttem :(

Tudom, neki ott jobb. Ott van a kis barátnője, a sok vele egykorú kisgyerek, a játékok, de mégis, hiányzik a kis drágaságom nagyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr823175391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása