Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A haramiakirály

2011.08.16. 13:37 - L.Moni

  Gergőcink hatalmas kópé ám, annak idején azt mondtuk csinikére, hogy nagyon eleven. Hát törpHerceg túltesz rajta. Mindent les el a nővérétől és hozzáteszi a saját gondolatát. 

Tegnap vásárolni voltunk, cicus próbálta a szülinapi ajándékát (görkorcsolyát kért és kap is) én meg pötikével ruhát néztem, neki. Míg válogattam a badyk között fél szemem rajta volt (el lehet ám képzelni milyen is így vásárolni, méretet eltalálni :) ) mikor összemértem 2 badyt, hogy mekkora a különbség, cirka 10 másodperce levettem róla a szemem, Ő már el is iszkolt. Pár sorral arrébb a ruhák közt bújkált :)

Valamelyik este cicus elaludt a nappaliban a matracon, Gergi még ébren volt. Felmászott a kanapéra és hasast ugrott csinire. Csak lestünk Z-vel. Gergi kacagott utána, csini szerencsére nem ébredt fel, na de utána a haramia újra felmászott a kanapéra és ismételni akart. Röptében kaptam el.

Mindenre felmászik, pár lépcsőfokot már megmászik. Egyedül csúszdázik! 

Imád kint lenni az udvaron. ha indulásról beszélünk hozza a szandálját és kéri fel magát az ölünkbe, ezzel jelzi, hogy adjuk rá és usgyi :)

Fogainak száma 9 vagy 10. 9 az tuti a 10. kérdéses.

Napközben már csak egyszer alszik. igyekszik semmiről sem lemaradni. Szent meggyőződése, hogy a napközbeni alvás elfecsérelt idő. Pont olyan mint a nővérkéje :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr1003157812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása