Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A hétvége......

2011.07.11. 10:59 - L.Moni

 strandoltunk és veszekedtünk.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat a strandon. szombaton Tőserdőn vasárnap pedig Szigetszentmiklóson voltunk. Nekik jól telt a hétvége.

Z-nek és nekem már nem. Jelen állás szerint a 17 éve tartó kapcsolatunknak vége. Én albérletet keresek, hogy tudjunk hová menni a gyerekekkel és munkát, mert mindenképpen vissza kell mennem dolgozni, a gyesből nem tudunk megélni hárman, na meg bőlcsödét Gergőkémnek. Utóbbit csak akkor tudok ha már meglesz hová költözünk, ha költözünk. 

Nagyon kicsi az esélye annak, hogy együtt folytatjuk. Nem egymással élünk már Z-vel hanem egymás mellett. A viták, veszekedések rendszeresek. Ha pedig próbálunk valami kompromisszumot kötni az első alkalommal felrúgja. Tudom, hogy bennem is van hiba de az, hogy ide jutottunk kettőnk hibája 50-50 %-ban ott voltunk mind a ketten. Persze Z szerint csak az én hibám.

Hát ez van :(

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr193056900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása