Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szülinap

2011.07.03. 17:06 - L.Moni

Címkék: szülinap gergő

  Tegnap volt pötikém első szülinapja:)) Repül az idő, oly gyorsan eltelt ez az egy év. Nem is olyan rég még egész nap csak feküdt, cicizett, aludt, sírt. Most meg egy örökmozgó energiabomba. Egy percre nem marad a fenekén a kis drága. Legújabb kedvenc helye az asztal teteje, ott (is) nagyon jól érzi magát :)

Tegnap 7 körül kelt, Z-vel együtt mentünk át hozzá és köszöntöttük Őt elsőként a jeles napon. Én utána lejöttem a konyhába a tortát megnézi, hogy sikerült-e. Hát persze, hogy nem. Nem jött ki a formából. Teljesen kiakadtam, annyira azt szerettem volna, hogy szép legyen erre elrontottam. Sírva hívtam nővérkém, adjon tanácsot mit csináljak, menthető-e vagy kuka és sprinteljek alapanyagért és gyors csináljak egy joghurt tortát. Szerinte menthető, megbeszéljük mit, hogyan csináljak és tényleg, kijön a formából, de katasztrófális állapotban. Z rohan tejszínért, habfixálóért. Rögtönzök, hogy legalább kihozzak belőle valami tortaformát. Sikerült valamit összehozni, csalódott vagyok egy kicsit (nagyon) mert nem ilyen torta volt a képzeletemben. De ez van ezt kell szeretni. 

Gabi még délelőtt megérkezett, Gergőci pont aludt de Grétike rögtön a nyakába ugrott:)) Miután felébredt a kis ünnepeltünk Ő is csatlakozott a csapathoz. Játszottunk, beszélgettünk. Ebéd után lett felvágva a torta. Kishercegnek nagyon tetszett. Belemászott, lelkesen kóstolta majd egy szeletet be is vágott belőle :)

Sanyiék csak 5 körül értek ide, Merse rögtön feltalálta magát és nagyon jót játszott. Grétike legó gyűjteménye teljesen lenyűgözte :) Rohangáltak, ugráltak, teljesen beleizzadtak. Sanyi sajnos nagyon hirtelen fújt "takarodót", pont amikor a legjobbat játszották a gyerekek felpattant és már kint is volt a kocsinál. Alig tudtunk elköszönni Mersitől. Gabi még maradt vacsira, aztán még Ő is fürdette le a gyerekeket. 

Szép nap volt a tegnapi. Az én kis drágám első szülinapja. Semmire sem fog emlékezni tudom, de most nagyon jól érezte magát. iszonyatosan kifáradt. Csak hajnali 6-kor hívott át és utána még összebújva aludtunk fél nyolcig :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr183035133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.07.09. 09:00:49

Szeretnék nagyon boldog első születésnapot kívánni a nagyfiúnak! :)))
Fantasztikus tortát kapott a kis vigyori, és olyan édes, ahogy eszik belőle.

(az utóbbi időben nem engedett hozzászólás írni a blog :(, de most végre sikerült)

L.Moni 2011.07.10. 14:44:22

@Amina09: köszönöm:)
(nekem is volt, hogy egész posztot tüntetett el)


süti beállítások módosítása