Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

15-35

2011.02.13. 13:05 - L.Moni

Címkék: biztonság fontos autósülés

Már egy ideje beszélgettünk róla Z-vel, aztán amilyen rohamosan nőtt Gergőci úgy egyre sűrgetőbbé vált, hogy ne csak beszélgessünk róla, hanem lépjünk is az ügy érdekében. Hát léptünk.

Én elkezdtem utánanézni a neten, hogy mi is lenne jó. Aztán hamar döntöttem. Nem érdekel, hogy a drágább kategória. Nekem/ nekünk a gyermekünk a legfontosabb, pláne a tudat, hogy biztonságban ül az autóban, mert hiába vezetek én elővigyázatosan és próbálok 120%-ban figyelni ha van jópár kalapos meg rengeteg önjelölt legjobbsofőrvagyokésnekemvanelsőbbségeméstakarodjazutambólmertelütlek alak az utakon. Merthogy autóülésre vadásztam. A legnagyobb méretűre. A legbiztonságosabbra. Sikerült is dönteni viszonylag könnyen.

Cicusom kapta és az Ő régi ülését veszi birtokba a haramiaHerceg. Már próbálta és tetszett neki:), boldogan nézelődik, magyaráz autózás közben ha abban ül. Hát most már abban fog utazni mindig. A bébihordót kitakarítom, lezacskózzuk és eltesszük a következő babának, Grétikém pedig birtokba veheti az új, csodaszép, csodakényelmes és biztonságos ülését:)

A színét Ő választotta, kipróbálta a boltban azt mondta megfelelő. Ma már be is lesz neki téve és már azt használja. A márkája Besafe. A legjobbak között volt az adac teszten, az eladó szerint is a felső kategóriás ülések egyike.

15-35 kilóig ajánlott. Cicus épp súrolja az alsó határt:) de legalább sokáig jó lesz neki:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr52657834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása