Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy hétig anyanap minden nap

2010.12.06. 15:42 - L.Moni

Címkék: gyógyszerek antibiotikum fülgyulladás elesett kötőhártyagyulladás

Megjártuk a doktornénit. Vírusos kötőhártyagyulladás és fülgyulladás. Kapott csiripke szemcseppet, szemkenőcsöt, antibiotikumot, orrsprayt. Ha nem javul a füle akkor a fül-orr gégészetre kell vele menni. De a doki szerint a fülgyulladás szerencsére még az elején van. Talán időben elcsíptük és nem kell majd felszúrni. A szeme nagyon csúnya és most már fáj is neki. Hevesen tiltakozik a cseppek és a krém ellen. Én meg lefogom és cseppentek majd kis idő múlva bekenem neki. Nagyon rossz őt sírva látni, de az a fontos, hogy meggyógyuljon.

Ha már ott voltunk mondtam a dokinak, hogy Gergike esténként csúnyán köhög. Megnézte, csak egy kicsit piros a torka. Írt fel nekem claritint, hogy az anyatejen keresztül majd hat neki, és azt mondta, hogy a lándzsás utifű napi 2 alkalommal fél milli maradhat. Eddig saját kútfőből így adtam neki. Vész esetén, ha hirtelen romolna, kapott valami köptető szerűt. Kiváltottam azt is. Ha kell akkor nem rohangálunk érte.

A gyógyszertárat már megjártuk, de sajna elfelejtettem, hogy nincs itthon kamilla. Ma még azt be kell szerezni. Hamarosan úgyis indulunk apa munkahelyére, majd útközben valahol veszünk.

A holnapunk már a gyógyulásnak lesz szentelve teljesen. A mai nap a rohanásról szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr402497204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása