Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nehéz nagytestvérnek lenni

2010.08.14. 15:25 - L.Moni

Grétikémnek legalábbis.

Imádja Gergőt. Most már egyre bátrabban fogja meg, néha túl bátran:). Sokat puszilgatja, szeretgeti. Gondoskodva betakarja ha kell. Bármiben segít nekünk ami a kistesójával kapcsolatos. Az esti fürdetést semmi pénzért nem hagyja ki. Ő mossa a lábiját Gerinek, apa meg aszisztál és persze fürdet:)) Én max néző lehetek:))

Amivel nem tud megbírkózni, hogy Gergővel osztoznia kell rajtam. Az még nehezen megy. De azért igyekszik ám. Szépen elmagyarázva megérti a dolgokat csak néha mégis nehéz neki.

Nem tudja hogy viselkedjen, Ő csak játszana de Gergőkét ezzel bántja.

Ami csinikénknek természetesen jó már az Gergőcinek még nem lehet-

Ezt a legnehezebb megértetni a lánnyal.

Rendszeresen betakarja a hercegünk buksiját mikor alszik, mondván Ő úgy szeret aludni. Na de magának úgy igazítja azt a takarót vagy párnát, hogy kellő mennyiségű levegőt kap. Gergőci pedig ezt ugye nem tudja megtenni:(

Ilyenkor jön a beszélgetés, amit szerintem már nagyon un a drága.

De ez van, ezt kell szeretni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr532221461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása